Akdeniz Üniversitesi takımları Antalya üçüncüsü oldu

Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Voleybol Takımı, Spor Bilimleri Fakültesi Masa Tenisi Takımı ve Akdeniz Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı “Kamu Spor Oyunları” turnuvasını üçüncülükle tamamladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına özel 81 ilde eş zamanlı "Gel Sporla Buluşalım" mottosuyla “Kamu Spor Oyunları” projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellerin katıldığı Kamu Spor Oyunları turnuvası düzenlendi. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen turnuvaya Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Voleybol Takımı, Spor Bilimleri Fakültesi Masa Tenisi Takımı ve Akdeniz Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı ile katılım gösterdi.

ÜÇ DALDA YARIŞTILAR

Özgecan Aslan Gençlik Merkezi ve Antalya Spor Salonu’nda 27 Eylül - 2 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılan Kamu Spor Oyunları turnuvasının ilk serisi tamamlandı. Antalya'da kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelin basketbol, voleybol ve masa tenisinde oluşturduğu 32 takımın şampiyonluk için mücadele verdiği turnuvanın ilk serisinde Akdeniz Voleybol Erkek Takımı Antalya 3.’sü, Voleybol Kadın Takımı Antalya 3.’sü, Masa Tenisi Erkek Takımı Antalya 3.’sü oldu. Turnuva sonunda dereceye giren Akdeniz Üniversitesi Takımlarına madalyaları takdim edildi.

ANTALYA’DAN GENİŞ KATILIM

81 ilde eş zamanlı yürütülen “Kamu Spor Oyunları” projesi kapsamındaki turnuvaya Antalya’dan Akdeniz Üniversitesinin yanı sıra Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya Çevik Kuvvet, Antalya Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü, Antalya Vergi Dairesi, Antalya Adliyesi, Belek Üniversitesi,  Manavgat Jandarma, Konyaaltı Belediyesi, İl Göç İdaresi, Muratpaşa Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü, Korkuteli Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kepez İlçe Milli Eğitim,  E Tipi Açık Kapalı Ceza İ. K., Döşemealtı Belediyesi, Korkuteli Devlet Hastanesi, Akdeniz Elektrik Dağıtım, Kepez İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü, Elmalı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü,  Elmalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri katıldı.

 

Eklenme tarihi :6.10.2023 09:53:49
Son güncelleme : 6.10.2023 09:54:58